Corn cu Nutella (Finetti)

de Maria68 in Dulciuri, 9 Apr 2012 | 9324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina alba
  • 1 cub drojdie(50g)
  • 200 ml ulei
  • 6 linguri zahar
  • 1 pliculet zahar vaniliat,
  • putina sare
  • lapte pentru framantat
  • nutella sau finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corn cu Nutella (Finetti):

Se pun intr-un vas toate ingredientele si se framanta cu lapte pana se obtine un aluat potrivit(nu foarte tare).Se imparte aluatul in doua ,intr-o  jumatate se pun 3 linguri de cacao.Se lasa la crescut 1 ora. Din fiecare aluat se face o rulada pe care o taiem in 6-8 bucati(eu am taiat-o in 6).Bucatile astfel taiate le intindem cu sucitoarea.

Din fiecare aluat se face o rulada pe care o taiem in 6-8 bucati (eu am taiat-o in 6). Bucatile astfel taiate le intindem cu sucitoarea.Se suprapune foaia alba peste cea maro si mai trecem o data cu sucitoarea peste ele pentru a se lipi mai bine.Foaia astfel obtinuta se taie in 8,pe fiecare bucata se pune nutella sau finetti ,dupa care se rasuceste. .

Cornurile le asezam intr-o tava unsa cu ulei si se tine 15 minute in cuptorul incins foarte bine.

In sfarsit sunt scoase din cuptor!!!!Va invit cu drag sa va serviti din aceste cornuri absolut delicioase!!!!!!!!


Daca ti-a placut reteta noastra "Corn cu Nutella (Finetti)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]