Cornulete bicolore cu dulceat

de ala_oancea in Dulciuri, 25 Noi 2009 | 7928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic Garant pentru aluaturi dospite
  • 200 gr unt
  • 1 ou
  • 1 zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri smantana
  • 1 borcan de dulceata (eu am folosit de prune)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete bicolore cu dulceat:

Se framanta aluatul, se imparte in doua si se adauga cacaoa intr-o jumatate.Se lasa 30 de minute la dospit. Se impart apoi cele doua jumatati in patru si se intind foi rotunde. Se suprapun cate doua foi, una alba, una neagra si se mai intind putin cu sucitorul. Se taie in 8 triunghiuri, se pune cate o lingurita, doua de dulceata la baza si se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc pana se rumenesc, apoximativ 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete bicolore cu dulceat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete insiropate