Cornulete cu rahat

de Bya Ralu in Dulciuri, 20 Iun 2016 | 7951 vizualizari

 

Reteta am luat-o de aici http://www.gustos.ro/retete-culinare/cornulete-cu-rahat-1.html,pentru prima oara am facut,mi sa parut oricum cam uleios aluatul ,dar nu au fost rele

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de ulei
  • 1/2 cana de apa
  • 2 linguri de zahar
  • 25 g drojdie
  • faina cat cuprinde
  • coaja de portocala
  • esenta de vanilie
  • rahat pentru umplutura
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Drojdia se dizolva cu zaharul si apa.

Se adauga uleiul,esenta,coaja de portocala si faina cat cuprinde.

Aluatul se lasa 30 minute la dospit,dupa care se presara faina pe masa si se rupe bucati din aluat pentru al intinde.

Punem o forma rotunda,taiem in triunghiuri,punem bucatele de rahat si rulam cornulete.

Se coc 25-30 minute pe hartie de copt.

Se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat (de post)