Cornulete fragede cu rahat

de mirela0911 in Prajituri, 8 Noi 2012 | 23481 vizualizari

 

O reteta by Anamaria. Sunt atat de fragede si bune!

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 g untura
  • 200 g iaurt gras
  • 3 galbenusuri
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • rahat pt. umplut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu rahat:

Se amesteca faina cu praful de copt si praful de sare. Galbenusurile se amesteca bine cu untura si iaurtul dupa care se incorporeaza in amestecul de faina. Se framanta putin aluatul dupa care se imaprte in doua parti. Fiecare parte se intinde intr-o foaie rotunda cu grosimea de cca 2-3 mm, apoi se taie in triunghiuri. 

Rahatul taiat bucatele se aseaza pe partea mai lata a triunghiului si se ruleaza inspre varf capatand forma unui cornulet. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor preincalzit la 180 de grade. Se tin pana se rumenesc frumos deasupra. 

Se dau prin zahar pudra cat sunt caldute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu untura