Cornuri calde umplute

de Bucataras in Mancare copii, 17 Mai 2014 | 5198 vizualizari

 

Economic! Pentru seara cu prieteni.

 

INGREDIENTE

  •  6 cornuri,
  • 1 cutie de cremă de brânză cu verdeaţă Delaco
  • 1 castravete de grădină
  • 4 felii de şuncă
  • câteva măsline
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 lingură de pătrunjel tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri calde umplute:

Tai cornurile în două şi scoţi o parte din miez. Amesteci bine crema de brânză cu castravetele şi cu măslinele tăiate cubuleţe, cu ceapa verde şi şunca tăiată mărunt şi cu pătrunjelul tocat. Umpli cornurile cu compoziţia, le aşezi pe o tavă şi le pui în cuptor (încălzit în prealabil) pentru 3-5 minute.

 Cost/corn: 2 Lei

Timp de preparare: 10 minute

TIPS-URI

1

 crema de brânza Delaco este foarte spornică? Poţi pepara sendvişuri economice pentru tot felul de petreceri sau seri cu prietenii!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri calde umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]