Costita de porc cu sos de rosii

de Bucataras Monica in Porc, 28 Feb 2016 | 6785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5,6 costite de porc
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • bulion de rosii
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc cu sos de rosii:

Taiem costitele bucati si le punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cam 10 minute. Intre timp curatam legumele, ceapa o tocam marunt, ardeii,usturoiul si morcovul ii taiem cubulete.Intr-o cratita calim ceapa in ulei, adaugam morcovul,usturoiul si ardeii si lasam sa se caleasca , adaugam carnea,bulionul si o cana din supa in care am fiert carnea.Cand incepe sa fiarba adaugam condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci si carne de porc