Cosulete pentru cina

de aziz in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2011 | 6035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • jumatate piept de pui tocat sau taiat marunt
  • un ardei gras rosu
  • o ceapa medie
  • un catel de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • un ou
  • 2 frunze de salvie tocate+una pt decor
  • oregano
  • rosii cherry
  • sare, piper, putina supa instant
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete pentru cina:

     Pentru un cosulet avem nevoie de trei felii de paine :doua intregi si una taiata in jumatate pt a le mula usor in forma(care poate fi un inel metalic sau chiar forma pt briose)le vom presa cu sucitorul pt intins aluatul.
     Umplutura:tocam ceapa marunt la fel si usturoiul si le punem la calit in putin ulei ,adaugam ardeiul taiat marunt carnita de pui ,patrunjelul,salvia si oregano,condimentam dupa gust si lasam pe foc pana se caramelizeaza putin.Lasam la racit (nu de tot)se bate oul si se adauga in compozitie.Umplem cele doua cosulete sezam cate o rosioara in mijloc si dam la cuptor 30 minute la temperatura medie puteti verifica cu scobitoarea daca umplutura este uscata.Se poate servi cu salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete pentru cina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza feta coapta