Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza

de mihaelaM in Porc, 10 Apr 2011 | 8748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet
  • cartofi
  • basilico
  • piper alb
  • cimbru
  • delicat
  • condimente pt cartofi
  • 1rosie
  • varza dulce
  • 1morcov
  • otet, ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza:

Curatam cartofii si ii taiem pai si ii punem sa se prajeasca.

Am pus tigaia sa se incinga dupa care m-am apucat sa tai cotletul felii dar nu inainte de a-l spala bine si a-l lasa sa se scurga .Am taiat felii si am condimentat. O data feliile taiate  si condimentate si tigaia incinsa punem la prajit.

Intre timp ne apucam de varza sa o taiem marunt,dar sa nu uitam de cartofi ca altfel se ard,daca sunt gata ii scoatem si ii condimentam dupa care ii acoperim.

Peste varza taiata mai punem si o rosie taiata marunt si morcovul dat pe razatoare(pe cea mica),otet,ulei,sare dupa gust.

Cam atat, hai sa va arat ce a iesit

 POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

mihaelaM 1

11.04.2011, 10:29

scuze luk ca te-am lasat la urma

mihaelaM 1

20.04.2011, 16:25

azizule

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:23

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos barbeque