Cotlet de porc cu mazare

de nico15 in Porc, 26 Dec 2010 | 6523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 450 g de mazare congelata
  • 2-3 cepe
  • 1 lingura de zahar brun
  • apa,
  • ulei,
  • rosii uscate(praf Kamis)
  • suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu mazare:

 Se curata ceapa si se taie fin, se pune ulei in tigaie se adauga ceapa si se va sota, dupa care se adauga bucatile de carne,  acestea se vor rumeni pe ambele parti

de abia dupa aceasta operatiune, se va adauga zaharul in ploaie, amestecam repede pentru a nu se arde zaharul cat sa patrunda in sosul lasat de ceapa si se va adauga apa, pentru a fierbe incet. Dupa 10-15 minute se va adauga si mazarea. Dupa ce a fiert 15 minute se va da la cuptor pentru alte 15-20 minute, se va adauga in ultimele 7-8 minute si sucul se rosii, se sareaza si pipereaza.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]