Cotlet de porc in sos de rosii

de lacrimioara in Porc, 2 Ian 2011 | 9068 vizualizari

 

la reteta aceasta m-am inspirat de la nadina si ii multumesc ca e super gustoasa

 

INGREDIENTE

  • cam 800 grame de cotlet porc,
  • 250ml pasta tomate,
  • 3-4 catei usturoi,
  • 40 ml ulei masline,
  • sare,
  • piper,
  • o canita apa,
  • 100 ml vin alb,
  • 1kg cartofi,
  • 2 linguri untura porc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rosii:

Cotletul il taiem felii,il condimentam cu sare si piper,il punem deoparte si zdrobim usturoiul si il frecam bine cu uleiul si putina sare pana devine o pasta,dupa care o amestecam cu pasta de toamte, vinul si apa.

Ungem tava cu untura si punem carnea, peste carne punem sosul de rosii si dam la cuptor cam 40 minute.Punem cartofii taiati mai grosi la fiert cam 15-20 minute in apa cu putina sare.Dupa ce au trecut 40 minute punem cartofii peste carne  ii imprastiem in tava  si mai dam cam 20 minute la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]