Cotlet la cuptor

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2012 | 6816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cotlet de porc fara os
  • sare
  • piper
  • boia
  • chimen
  • rozmarin
  • ierburi de Provence
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet la cuptor:

Condimentele le-am amestecat cu cele 2 linguri de ulei de masline. Cu ajutorul unei pensule am distribuit uniform amestecul de condimente pe bucata de carne.   Am copt 10 minute la 250 grade Celsius.   Dupa 10 minute am adaugat vinul, am acoperit tava cu un capac si am redus temperatura de coacere la 220 grade Celsius.  

Ca si garnitura: mazare cu putin unt si marar si rosii cherry coapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet cu rosii si cascaval la cuptor