Covrigei crocanti si picanti

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 4200 vizualizari

 

daca aveti chef de rontait, va recomand varianta acestor covrigei pe care copii mei ii adora. Crocanti si picanti, preparati cu faina neagra,..... o bunatate!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 250 ml lapte caldut
  • 20 gr seminte chimen
  • 1 pachet de margarina
  • faina neagra cat cuprinde (cca 600 -700 gr)
  • 1 ou pentru uns covrigeii, sare, susan. fulgi de ardei iute (boia iute)

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei crocanti si picanti:

Facem un aluat amestecand ingredientele, il intindem foarte subtire si decupam covrigeii. Ii asezam in tava,ii lasam 10-15 minute sa creasca apoi ungem covrigeii cu oul batut si presaram deasupra lor sare, susan si fulgi de ardei iute.

Cuptorul trebuie sa fie preincalzit, coacem covrigeii la temperatura de 170 grade cateva minute,pana capata culoare aramie.

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei crocanti si picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

diana_k 1

11.05.2013, 20:24

foarte buni

Rocsi 1

11.05.2013, 20:52

Ce mult imi plac. Vreau un bol plin

Bya Ralu 1

12.05.2013, 13:18

ce buni sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chapati (Lipii indiene)