Covrigei cu chimen

de Adele in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2014 | 6603 vizualizari

 

M-am inspirat dupa reteta Claudiei :http://www.bucataras.ro/retete/covrigei-cu-branzeturi-in-si-chimen-63549.html ..
Sunt minunati de buni ..:P

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr de faina.
  • 150 gr telemea rasa.
  • 1 ou.
  • 100 gr unt/margarina.
  • 10 gr sare.
  • chimen.
  • 5 gr drojdie.
  • 50 gr apa calda.
  • 1 ou pentru uns.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu chimen:

Am pus drojdia intr-un pahar cu apa calda si am dizolvat-o,dupa care intr-un vas am amestecat faina cu sare,chimen si branza rasa ,am adaugat oul ,untul taiat bucati si drojdia si am framanta un aluat potrivit.

Din aluat am taiat bucati mici din care am format covrigeii unul cate unul in mana(daca aveti forma o puteti folosi) i-am asezat in tava ,i-am uns cu ou si deasupra am presarat sare.Dupa care i-am dat la cuptor pentru 20 de minute la 200 °.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Adele 1

26.10.2014, 11:04

Rocsi

Bya Ralu 1

26.10.2014, 18:00

ce buni sunt

Adele 1

26.10.2014, 18:17

Bya

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv biscuiti sarati cu branza de vaca