"Cozonac" de carne

de mihaelar63 in Mezel de casa, 11 Dec 2014 | 12551 vizualizari

 

Am avut ramasa o mana buna de carne tocata de la prepararea unei ciorbe de perisoare . Decat sa o congelez am ales sa prepar un cozonac de carne .

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne tocata vita+ porc
  • 100 gr masline
  • 150 gr carnaciori semi-afumati
  • 150 gr morcovi
  • 150 gr mini-mozzarella
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 tija telina apio
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cozonac" de carne:

Morcovii , telina , ardeiul si ceapa  se taie  cuburi si se amesteca cu carnea, ouale , pesmetul ,mozzarella , masline ,carnaciori rondele , sare si boia . 

Se uda o foie de copt si cu ajutorul ei se formeaza un sul de carne tocata care se transfera cu tot cu hartie intr-o tava de cozonac .

Se coace la cuptor  30-40 minute pana incepe sa se rumeneasca si este ferm la apasare .

Se taie dupa racire .

Serviti cu garnitura preferata ca fel principal , cu verdeturi ca aperitiv .

TIPS-URI

1

Se poate servi si rece la mic-dejun sau in sandvis la pachet .

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cozonac" de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă