Cozze alla marinara

de Bya Ralu in Fructe de mare, 3 Mai 2012 | 8974 vizualizari

 

preferatele mele..imi plac foarte mult,dar e prima data cand am facut in rest am mancat in italia,au iesit destul de bune si ale mele

 

INGREDIENTE

  • 1 kg midii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 linguri bulion
  • 1 pahar vin alb
  • peperoncino,patrunjel maruntit,piper si sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozze alla marinara:

Se spala foarte bine midiile, se da chiar cu un burete de sarma pe ele ca sa se curete de tot.

Intr-o tigaie wok punem uleiul de masline, condimentele si usturoiul zdrobit, dupa cateva minute se adauga midiile, se acopera cu un capac 5 minute, se subtiaza bulionul cu vinul alb si se adauga deasupra. Se pun midiile cu sosul intr-un vas termorezistent si se da la cuptor 10 minute.

Se serveste cu paine prajita.

TIPS-URI

1

se serveste cu un pahar de vin alb sec

2

midiile care nu s-au deschis se arunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozze alla marinara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

04.05.2012, 17:48

bun,bun

Bya Ralu 1

04.05.2012, 18:13

mult mesc

Bya Ralu 1

04.05.2012, 18:13

multumesc vroiam sa spun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici Saint-Jacques pe pat de mango cu spumă de vanilie şi lime