Crap cu ardei si usturoi

de mihaelar63 in Crap / Caras, 13 Dec 2021 | 3849 vizualizari

 

 Am vazut o imagine cu crapul increstat astfel . Unde , nu mai stiu . Sunt foarte multumita de rezultat si am sa procedez asa des . Am obtinut o crusta frumoasa . Asezonarea a ramas la gustul meu . Gustul momentului :D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 crap de Mures -800 gr aprox
  • 4 linguri ulei masline
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta ardei cu telina
  • 1/2 lingurita ardei iute rosu tocat
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 1 lingurita miere
  • sare
  • rosii , salata verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu ardei si usturoi:

  1.  Bucata de crap se spala si cu ajutorul unui cutit bine ascutit se incresteaza in romburi mici .
  2. Intr-un vas se va prepara un amestecdin  pasta ardei cu telina , ardei iute tocat  , usturoi pisat , miere , sare si zeama de lamaie .
  3.  Cu acest amestec se unge bine bucata d epeste pe ambele parti .
  4. Daca este timp lasati crapul astfel condimentat sa se odihneasca la rec eminimum 30 minute .
  5. Dati pestele la cuptorul preincalzit [ 200grade ] timp de 30 minute .
  6. Scoateti crapul din cuptor cand este suficient de rumen .
  7.  Serviti crapul cu ardei si usturoi cat este cald al;aturi de garnitura si salata de cruditati preferata .
  8.  La servire puneti alaturi pe langa felii de lamaie si un pahar de vin alb .
  9.  Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Aceasta marinata poate fi folosita la orice tip de peste .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu ardei si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peste "Inecat" in ciuperci si rosii