Crap de dunare pane

de sebirizescu in Crap / Caras, 19 Oct 2016 | 2981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati crap de dunare
  • sare
  • piper
  • ulei
  • malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap de dunare pane:

Pestele se taie in bucati, se usuca cu un servet de hartie.

Se pune sare si piper pe toate bucatile.

Fiecare bucata de peste se trece prin malai si se pune la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Se serveste cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap de dunare pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]