Crap la cuptor pe pat de legume

de ianculubita in Crap / Caras, 14 Mar 2013 | 12346 vizualizari

 

Traind intr-un cartier de pescari,va imaginati ca la noi in familie chiar se potrivea sloganul "Nici o masa fara peste"!!iar eu acum cedez friptura pentru un peste!
Va invit la o reteta delicioasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1kg cotlete de crap
  • 1ceapa mare
  • 3morcovi
  • 1dovlecel
  • 1ardei gras rosu
  • 1telina mica
  • 3-4rosii
  • 1lamaie
  • condimente pentru peste
  • 1capatana de usturoi sau 2linguri de praf de usturoi
  • 50ml ulei de masline
  • 1pahar vin al;b
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor pe pat de legume:

Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca.

Se serveste cald dar si rece este bun.

TIPS-URI

1

Aceasta reteta avand legume nu este indicata mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bunica 1

14.03.2013, 19:05

Cu sau fara legume,pestele e buuuuuuun!

Rocsi 1

14.03.2013, 20:31

Teo 1

24.03.2013, 21:10

ai aranjat asa frumos tava...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]