Creier pane

de La Ancuta in Porc, 19 Dec 2010 | 8150 vizualizari

 

Foarte simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • creier de porc
  • 1 ou
  • faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Se spala creierul in apa rece si se curata bine. Daca este nevoie se taie pe jumatate (la mine nu a fost, pentru ca a fost un creier mai micut :)).

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se tavaleste bine prin faina, oul batut cu putina sare si apoi iar faina.

Se prajeste pe ambele parti in ulei incins.

Se scoate pe un servetel de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Mie imi place sa-l mananc cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]