Creier pane

de La Ancuta in Porc, 19 Dec 2010 | 8092 vizualizari

 

Foarte simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • creier de porc
  • 1 ou
  • faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Se spala creierul in apa rece si se curata bine. Daca este nevoie se taie pe jumatate (la mine nu a fost, pentru ca a fost un creier mai micut :)).

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se tavaleste bine prin faina, oul batut cu putina sare si apoi iar faina.

Se prajeste pe ambele parti in ulei incins.

Se scoate pe un servetel de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Mie imi place sa-l mananc cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]