Crema de branza

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2012 | 3446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 3 portii:
  • 3 felii de paine taraneasca, din faina neagra,
  • 200 de grame de branza dulce,
  • jumatate de legatura de marar proaspat,
  • cimbru uscat (cam 1 lingura),
  • piper negru macinat( cam jumatate de lingura)
  • putina sare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza:

Branza se amesteca bine. Se spala mararul, se toaca marunt de tot. Se amesteca mararul cu cimbrul, sarea si piperul. Toate acestea se adauga peste branza si se amesteca. Crema se branza se poate pastra in frigider. Se poate servi la micul dejun, unsa pe paine, ca aperitiv pe felii de bagheta etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza de vaci