Crema de branza cu ceapa verde

de Mirela Suba in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2013 | 6834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • branza de vaci 300gr
  • ceapa verde 3 buc
  • sare
  • smantana(o lingura)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu ceapa verde:

Branza se sfarma  cu furculita pana devine pasta si apoi se pune sarea si smantana,sare dupa gust.

Ceapa de taie marunt si apoi se adauga in crema.

Se poate servi imediat pe paine prajita sau paine simpla!

Pofta Mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]