Pleurotus pane

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2014 | 4407 vizualizari

 

Un aperitiv sanatos gustos si rapid de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ciuperci pleurotus
  • 6 oua
  • 100 gr. faina
  • 1 lingurita delikat
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane:

Se spala ciupercile si se pun intr-o cratita cu apa calda , se lasa 5 minute pe foc .

Dupa ce se oparesc se pun la scurs .

Se face o coca din oua , faina ,  delikat ,sare si piper dupa gust .

Se pune uleiul la incins si ciupercile trecute prin coca se pun la prajit pana cand se rumenesc pe ambele parti .

Se servesc calde ca aperitiv .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se pot servi cu smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]