Rulada de carne tocata cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2017 | 7284 vizualizari

 

O reteta grozava!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti mari de pui
  • 1 ardei gras mare
  • 50 gr masline
  • 10 felii de cascaval gata feliat(subtiri)
  • 2 oua
  • un praf de cimbru
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pesmet

Sosul:

  • 2 pahare cu apa
  • 2 linguri passata de rosii
  • un praf de sare
  • un praf de piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata cu cascaval:

Se toaca carnea, apoi se amesteca cu ardeii tocati cubulete, ouale batute bine, pesmetul, ceapa tocata marunt si maslinele fara samburi taiate bucatele.

Se potriveste gustul de sare, piper, cimbru si se pune carnea pe o hartie pergament de copt.

 Carnea se intinde, se niveleaza, se pune in mijloc cascavalul, cate doua felii subtiri,  se ruleaza cu folia, se formeaza sulul, apoi se desface si se transfera intr-o tava pentru cuptor.

Se stropeste rulada cu sosul si se lasa la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]