Crema de spanac cu cascaval afumat

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 25 Apr 2019 | 3169 vizualizari

 

 Bineinteles ca reteta porneste de la ingredientele  principale pe stoc : Spanac verde si o bucata de cascaval afumat stingher. Cascavalul a legat foarte bine compozitia si a dat gust bun .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 200 gr cascaval afumat
  • 100 ml lapte
  • 50 gr unt
  • 2 cepe verzi
  • 1/2 lingurita pudra usturoi
  • 1/4 lingurita pudra nucsoara
  • 1/4 lingurita piper brazilian
  • sare
  • ardei iute pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de spanac cu cascaval afumat:

  1. Spanacul se spala, se scurge de excesul de apa.
  2. Curatati , spalati si taiati marunt ceapa verde .
  3. Intr-o tigaie Wok incapatoare se pune la sotat usor  ceapa verde .
  4. Se aduga spanacul si laptele . Sarati .
  5. Cand spanacul a inceput sa se inmoaie  trageti de pe foc si cu blenderul omogenizati amestecul .
  6. Condimentati cu piper,pudra de usturoi  si nucsoara .
  7. Cascavalul se taie cubulete marunte si se incorporeaza in amestecul cu spanac cat este fierbinte .
  8. Gustati si sarati/ condimentati daca mai este nevoie .
  9. Decorati cu codite de ceapa ,ardei iute rosu si feliute de cascaval afumat ..
  10. Crema de spanac trebuie servita foarte calda , rece va incepe sa se branzeasca -doar contine branza , nu-i asa ? :D

TIPS-URI

1

Serviti crema de spanac cu cascaval afumat , foarte calda .

2

Noi am servit aceasta crema langa degetele de pui in pesmet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de spanac cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]