Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)

de AlexTeacher in Dulciuri, 3 Mar 2015 | 10103 vizualizari

 

Dragii mei, va prezint o reteta mai mult decat simpla pe care mai mult ca sigur o faceti si voi acasa. Ea nu necesita introducere si este perfecta pentru cei care sunt la inceput de drum. Merge de minune cu fructe proaspete. Nu uitati, prezentarea e totul si...tot ce faceti in bucatarie, sa faceti cu dragoste !

 

INGREDIENTE

    • Oua – 10 buc
    • Lapte - 1 litru
    • Zahar – 200 g
    • Esenta de vanilie sau 1/2 pastaie de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu):

  • Intr-un bol mare spargem cele 10 oua pe care le vom mixa bine

  • Adaugam 100g de zahar si amestecam pana se va topi

  • Punem un varf de sare, laptele, esenta de vanilie si vom continua sa amestecam

  • Intr-o craticioara mica vom topi restul de zahar la foc mic

  • Dupa ce s-a topit zaharul se ia vasul pe care doriti sa-l introduceti la cuptor si adauga zaharul topit si compozitia de mai sus

  • Introducem in cuptorul incins in prealabil la 165 de grade pentru aproximativ 35 de minute

  • Se serveste rece !

     

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]