Crema pasticcera

de micki in Dulciuri, 6 Oct 2009 | 11223 vizualizari

 

Este o crema usor de realizat,rafinata si fff gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri 150 gr de zahar 50 gr amidon 1/2 litru de lapte coaja de lamaie rasa vanilie(un plic sau o fiola) un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema pasticcera:

Laptele se pune la foc,cand aproape sa dea un clocot se stinge focul si se adauga esenta de vanilie.
Intr-un vas se pune zaharul,galbenusurile,coaja de lamaie,amidonul si praful de sare , se amesteca ,apoi se toarna laptele cald si se amesteca bine dupa care se pune din nou la foc in oala in care ati incalzit laptele, se amesteca incontinuu pana da un clocot ....apoi se ia de pe foc,se lasa la racit,din cand in cand se mesteca sa nu faca "cocoloase"...
Cu aceasta crema se pot umple bigne,eclere, etc...
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pasticcera" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro