Crenvusti in aluat

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2014 | 22167 vizualizari

 

Usor de facut si foarte buni.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj (400g)
  • 12 crenvusti
  • 200g cascaval Delaco
  • 50g cascaval afumat Delaco
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se intinde foaia de aluat pe suprafata de lucru si in functie de marimea crenvustilor se taie in dreptunghiuri. Eu am impartit-o in 12.

Am crestat marginile fiecarei bucati in fasii de circa 1 cm latime.

Se rade cascavalul si se pune pe fiecare bucata la mijloc.

Se aseaza cate un crenvusti peste cascaval.

Se impletesc fasiile peste crenvusti pana este acoperit.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu calbenus de ou.

Se presara deasupra cascaval afumat.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Sunt gata cand sunt rumenite frumos.

Sunt buni calzi dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci