Crumble cu mar si scortisoara

de RuxyRux in Dulciuri, 19 Sep 2016 | 4024 vizualizari

 

Varianta vegana....delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr nuca macinata( sau alune, sau migdale)
  • 75 gr. fulgi de ovaz( mie imi plac cei de la Liddl)
  • 3 linguri unt de cocos
  • 3 linguri sirop de artar( sau zahar brun, sau miere dupa gust daca nu aveti)
  • 3 mere mari
  • vanilie
  • scortisoara
  • zahar brun(1 sau 2 linguri)
  • 2 sau 3 linguri fulgi de ovaz pentru presarat deasupra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu mar si scortisoara:

Se amesteca nuca macinata cu untul de cocos, cu fulgii de ovaz si siropul de artar, se pune vanilia si este gata blatul.

Tapetam un vas micut patrat de Jena cu hartie pergament si punem compozitia.

Razuim merele pe razatoarea mare si le asezam peste blat. Presaram zaharul brun dupa dorinta, scortisoara , presaram fulgi de ovaz dupa dorinta si punem vasul 20 sau 25 de minute la 180 de grade pe programul de patiserie.

Calda sau rece este la fel de delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu mar si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema ganache de ciocolata alba.