Cum se fierbe porumbul

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2012 | 3896 vizualizari

 

Cum se fierbe porumbul. Nimic spectaculos,dar pe gustul tuturor!!

 

INGREDIENTE

  • 4-6 stiuleti de porumb
  • 2 litri de apa
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

Cum se fierbe porumbul. Porumbul trebuie sa fie in lapte pentru ca acesta este cel mai bun pentru fiert.

Se curata porumbul de panusele si mustati,apoi se captuseste fundul unei oale cu panusele,punem stiuletii de porumb,iar peste ei se mai pun cateva panuse.

Se toarna apa peste ei cat sa-i acopere si se pun la fiert ,cu capac,la foc potrivit.

Se fierb aproximatix 1 ora sau pana ce boabele se patrund usor cu furculita.

Se servesc calzi,presarati cu sare,dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]