Curcan cu mere la cuptor

de Irina in Curcan, 20 Ian 2010 | 15739 vizualizari

COMENTARII (17)

rivka 1

20.01.2010, 23:06

vai ce caut eu pe aici la ora asta si tocmai m-am spalat pe dinti...

Teo 1

20.01.2010, 23:22

tocmai cautam o reteta de curcan;am o pulpa de 2,5kg.si sa vrea sa iasa ceva bun;ce gust dau merele ?sa incerc?

mihaelar63 1

20.01.2010, 23:31

imi place partea cu coniacul , originala !
ce bine arata cu rozmarin , am vazut si eu la supermarket , oare tin ghivecele acelea , sau poate tu ti-ai semanat singura ?

Oana 1

20.01.2010, 23:34

Mama, ce bine arataaaaaa

Bucataras 1

20.01.2010, 23:38

mama, dar ce bun a iesit, feniculul un gust surprinzator, la fel merele

Miha 1

20.01.2010, 23:42

Coniacul fu separat, pentru Bucataras?

Bucataras 1

20.01.2010, 23:56

hihi, faci misto? ma, eu am zis sa nu-l prapadim asa, dar na...mai am pin' sa fiu stapin in casa

Adinuta 1

21.01.2010, 00:44

Irina, bravo! (si sa-l stapanesti sanatoasa )

ANCA 1

21.01.2010, 09:21

oo, super combinatia!!

ana 1

21.01.2010, 11:06

Wow cum arata salivez .
Felicitari cred ca si gustul e pe masura !

Oana 1

21.01.2010, 13:22

Mihaela, imi luasem eu o data ghivece cu cimbru si menta si nu au tinut mult , cu toate ca le udam asa cum scria pe ambalaj...eu iau in pungute de la carrefour sau mega image si le tin in frigider, tin destul de bine.

Adinuta 1

21.01.2010, 13:31

Oana, dar le-ai replantat in ghivece mai mari, cu pamant nou? mie mi-au murit doar cand am plecat de acasa 2 saptamani si s-au uscat, dar cimbrul pare sa invie un pic... inca nu l-am aruncat, astept sa vad daca face iar ochi. In rest, cat am avut grija de ele, au trait, au facut frunzulite mici, noi

ana 1

21.01.2010, 14:13

Am luat si eu un ghiveci cu rozmarin ,sper sa tina.il am de 1saptamana .

Oana 1

21.01.2010, 14:46

Adinuta, cimbrul facuse si la mine frunzulite noi, foloseam din el. Nu le-am replantat in alte ghivece...poate de-aia nu au tinut...cam 2 saptamani au rezistat...dar foloseam frunzulite proaspete de menta

Adinuta 1

21.01.2010, 15:10

Oana, eu am citit ca trebuie neaparat replantate ca sa reziste Data viitoare zic sa cumperi pamant bun si niste ghivece mai maricele, ca daca le scoti ai sa vezi ca au multe radacini, se sufoca in cutiutele alea de plastic. Propun sa le mai acorzi o sansa mie mi-au trait vreo 2 luni pana sa plec in vacanta si sa le las de izbeliste.

Irina 1

21.01.2010, 23:17

Hai ca dau tot din casa: coniacul a fost si pe curcan si in paharul bucatarasului...L-a incercat intai( pe el, coniacul) sa nu cumva sa strice gustul curcanului...

Irina 1

21.01.2010, 23:20

Si eu iau condimentele tot la pungi, cutii, dupa cum le gasesc. Ce-i drept ne-ar surade ideea unei mini-gradini de unde sa smulgem cateva firisoare si sa le aruncam gratios in mancare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de curcan