Curcan cu sos de iaurt

de laylalala in Curcan, 16 Mar 2011 | 12101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de curcan. taiat cubulete
  • 150 gr iaurt (3,5% grasime)
  • 10 ml zeama proaspata de lamaie
  • 1-2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu sos de iaurt:

Se pune intr-o cratita apa la fiert. Se adauga si un cub concentrat de legume. Dupa ce apa da in clocot se adauga carnea si se lasa sa fiarba 15-20 minute.

Iaurtul se amesteca cu zeama de lamaie, patrunjelul, sare si piper dupa gust. Se strecoara carnea fiarta apoi se amesteca cu sosul de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci