Curcan Delicious Flavours

de Sidy in Curcan, 3 Oct 2011 | 6805 vizualizari

 

Nu cred ca nu ati patit si voi ceea ce am patit eu...
Cum am citit reteta aceasta , cum am vazut-o facuta de mine putin mai altfel....
Multumesc http://deliciousflavours.blogspot.com/ pentru ideea ce mi-ai dat-o !
A iesit ceva moale, aromat si savuros...

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept curcan
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 150 cas oaie
  • 150 g crema Focsani
  • 1 lingurita granule usturoi
  • 3 ardei kapia
  • 150 ml smantana
  • sare
  • piper
  • ierburi de Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan Delicious Flavours:

Coacem ardeii , ii lasam 5 minute acoperiti si sarati apoi ii curatam de pielite si seminte.

Granulele de usturoi le punem in lapte impreuna cu ierburile de Provence.

Ouale le batem bine si le asezonam.

Pieptul de curcan il taiem fasii nu prea mici.

Intr-un vas jenna sau o forma de guguluf unsa cu unt asezam feliile de piept date prin faina si prin ou; peste ele asezam felii din ardeii copti apoi radem branza deasupra.

Punem peste si celelalte bucati de piept date prin faina si ou.

Oul ramas, faina ramasa le amestecam cu smantana si apoi cu laptele.

Rasturnam compozitia peste carne si dam la cuptorul incins pentru 30-40 de minute pina se patrunde bine pieptul si se face o crusta aramie deasupra.

Se serveste curcanul cu diferite garnituri.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan Delicious Flavours" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu sos de rodii