Cus cus cu legume caramelizate

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 10 Oct 2012 | 5713 vizualizari

 

Noua sincer nu ne place cus cusul si am vazut de curand o reteta la TV si am zis ca doar doar o sa imi schimb parerea..insa...nu prea am reusit...aspectul e placut zic eu, insa gustul, nu m-a cucerit si va spun asta cu toata sinceritatea, ei bine poate ca doar eu sunt asa mofturici caci sunt persoane care il prefera....

 

INGREDIENTE

  • o cana de cus cus
  • doua cani de apa
  • legume: ardei gras, morcov, cartof, dovlecel( sau pune fiecare ce doreste)
  • un praf de turmeric
  • doua linguri de ulei de masline
  • sirop de artar
  • sare de mare dupa gust
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu legume caramelizate:

Se curata legumele se taie cubulete si se aseaza intr-o tava intr-un singur strat. se stropesc cu ulei de masline si sirop de artar se pune praful de turmeric, sarea si piperul si se coc pentru 30 de minute la 200 de grade.

Se fierb doua cani de apa si se toarna peste cana de cuscus pusa intr-un vas larg.

Va absorbi toata apa.

Cand sunt gata legumele se amesteca cu cus cusul si se potriveste din nou de sare.

Se serveste ca si garnitura, sau ca atare( asa cum am facut-o eu).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu legume caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto