Degetele din piept de pui

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2010 | 11196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de piept de gaina
  • 60 gr de cascaval olandez ras
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele din piept de pui:

Pieptul de gaina se pune in congelador ca sa inghete .El se va taia mai bine in fasii egale cu un cutit bine ascutit.

Cascavalul se da prin razatoare, si  se introduce la microunda pentru 20 sec , ca sa se topeasca putin si sa se poata  lucra mai usor cu el.
Se scoate pieptul din congelator, se pune pe un fund de lemn si se taie in fasii lunguiete . Se bate usurel fiecare felie intre 2 pelicule cu un ciocanel de lemn ( optional) .In caz cand ati reusit sa taiati subtiri feliutele de carne, nu e nevoie sa le bateti.

Se adauga pùtin cascaval si se infasoara in minipapanasi lunguieti. Toti papanasii se dau prin faina si se aranjeaza pe un platou lat curat.

Se incalzeste bine tigaia cu ulei si se rastoarna toti minipapanasii in tigaie odata. In timpul prajirii se misca tigaia ,din cand in cand, in toate partile . Ei se rostogolesc in tigaie si sunt gata prajiti timp de 3-4 minute. Se prepara foarte repede , sunt molcuti si gustosi. Se pot folosi la diferite salate , unde este prezenta carne de gaina, in diferite sosuri,in supe . Se pot manca aparte cu o salata de legume proaspete. Pieptul de gaina la gust este uscat, dar in combinatie cu cascavalul, isi capata un gust mai placut si mai gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

anisoara 1

05.07.2010, 00:22

Nadina,

silvi0ara 1

05.07.2010, 12:06

Sunt sigura ca sunt foarte bune la cum arata.

anisoara 1

06.07.2010, 20:47

Da , sunt gustosi, si in sos alb cu ciuperci, si in salata indragita, , si cu o salata de legume proaspete, si la bere , ca aperitiv. Sunt gustosi , si se prepara foarte repede.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv terina de cascaval