Incet, incet intre o lene si o pauza am ajuns si eu la 700 de retete.
Reteta este inspirata de INA.
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.
Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine ferma.
Se adauga uleiul si doar 9 linguri de faina amestecata cu praful de copt.
Dopa ce se mixeza bine se pune deoparte intr-un castron aproximativ o cana din aluat care se amesteca cu cacaoa.
In aluatul ramas se pune restul de faina, se mixeaza si se adauga stafidele.
Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se toarna compazitia alba si apoi, cu lingura, compozitia cu cacao.
Se trece cu o scobitoare in zig zag prin tava sa se desperseze compozitia cu cacao frumos.
Se presara deasupra nuca rupta bucati.
Se coace la foc potrivit 45-50 de minute.
Se face testul cu scobitoarea.
Se scoate dun tava si se lasa la racit.
Se portioneaza si se serveste.
Pofta Buna!