Desert cu crema de iaurt si piscoturi

de Miha in Dulciuri, 5 Iul 2013 | 9047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt gras
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 2 linguri zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 intaritor de frisca
  • piscoturi taiate bucati
  • fulgi de ciocolata alba si amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu crema de iaurt si piscoturi:

Smantana pentru frisca se mixeaza pana incepe sa capete consistenta. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si intaritorul pentru frisca. Se mixeaza pana frisca devine ferma si pufoasa.

Separat in alta vas mixam putin iaurtul, atat cat sa devina omogen. Adaugam frisca batuta si mixam usor pana obtinem o crema fina.

Intr-un pahar punem bucati de piscoturi si un strat de crema de iaurt. Presaram fulgi de ciocolata si repetam operatiunea pana umplem paharul.

Punem paharele la frigider pana in momentul servirii.

Paharele se pot pune si la congelator pentru vreo 40-50 de minute si vom obtine un semifreddo absolut delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu crema de iaurt si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de capsuni cu crema de iaurt.