Desert Mini Clafoutis cu branza de vaci si cirese

de Catalina L in Dulciuri, 22 Sep 2018 | 2381 vizualizari

 


Stiti ca-mi place prajiturile cu branza de vaca.
De data asta am facut un celebru desert frantuzesc 'clafoutis' in portii individuale cu cirese si lapte concentrat natur fara zahar.
Puteti pune lapte concentrat dulce si uitati zaharul din ingrediente.
Rezultatul este delicios.
Am degustat cu pofta unul caldut si am gasit ca este excelent chiar mai bun decat rece.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/09/mini-clafoutis-cu-branza-de-vaci-si.html

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de branza de vaci 40 %
  • 40 gr de amidon de porumb Maïzena
  • 1 conserva de 400 g de lapte concentrat natur fara zahar
  • 80 g de zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 4 oua
  • 4 linguri bune de cirese fara samburi (scurse daca din compot)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Mini Clafoutis cu branza de vaci si cirese:

Incalziti cuptorul la 80°C.

Bateti ouale intregi cu zaharul, incorporati amidonul de porumb si adaugati laptele concentrat si branza de vaci.

Amestecati pana obtineti o compozitie neteda.

Ungeti cu unt formele individuale.

Turnati compozitia (lasati liber 1 cm) si adaugati cateva cirese in fiecare forma.

Coaceti timp de 35 minute.

Simplu, rapid si foarte bun ! Decorati cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Mini Clafoutis cu branza de vaci si cirese" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca dulce fara aluat