Desert piscoturi

de cristinutanicolita in Dulciuri, 25 Dec 2017 | 4512 vizualizari

 

Reteta o am de la bunica. Făcea coșuri întregi pt nunti, le cocea în cuptorul pe vatra. Le făcea cu o săptămână înainte sa fie cat mai fragede. 
Retete românești. 

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 20 lg zahar
  • un vrf de cuțit de bicarbonat
  • 2 lg cu vf de osanza
  • 12 lg de lapte
  • Faina cat cuprinde
  • Rahat
  • Crema de ciocolată
  • Zahar pudra
  • Nuca de cocos
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert piscoturi:

Mixam ouale cu zaharul, untura, sarea, laptele. Adaugam bicarbonatul stins cu otet sau zeama de lamaie si faina. Framantam un aluat moale, dar nelipicios. 

Punem aluat în mașină de tocat carne, montam forma pt piscoturi si formam fursecuri rotunde si potcoave. 

La piscoturile rotunde punem rahat. 

Le coacem in cuptorul preincalzit, cca 15 min. 

Calde le pudram cu zahar.

Potcoavele le trecem prin crema de ciocolată și nuca de cocos. 

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]