Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten)

de Catalina L in Dulciuri, 31 Oct 2020 | 3172 vizualizari

 

Pentru a avea o reteta low carb am folosit faina de naut fara gluten si indulcitor in loc de zahar.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/10/prajitura-cu-branza-pere-si-smochine.html

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • 2 smochine
  • 2 linguri de faina de naut bio
  • 4 pliculete de indulcitor stévia - 6 g ( = 8 lingurite de zahar)
  • 250 gr branza de vaci grasa 30%
  • 3 oua
  • 20 gr de ciocolata neagra 85%
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten):

Spalati si curatati perele.  Taiati-le in 4 si-ndepartati semintele.

Spalati smochinele si taiati-le rondele fine. 

Frecati 3 sferturi din indulcitor cu ouale. 

Adaugati branza de vaci, faina de naut si amestecati.

Ungeti cu unt o forma de tarta de 20 sau 24 cm si varsati compozitia.

Puneti deasupra perele si smochinele. 

Presarati deasupra un plic de indulcitor.

Dati la cuptor timp de 30 de minute la 180° C. 

Scoateti si puneti deasupra ciocolata taiata bucatele.

Lasati sa se raceasca si dati la rece minimum 3 ore.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]