Habar n-am de ce am numit-o asa, dar nici nu conteaza, parol ca-i delicioasa! Deci....astept musafiri!
Foi: Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare. Separat, mixam galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam margarina si omogenizam bine. Napolitanele le bagam la robot si le maruntim, apoi le adaugam in galbenusuri, omogenizam, apoi adaugam faina si praful de copt. La final incorporam albusurile, avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente.Tapetam cu hartie de copt o tava cu dimensiunile de 37x26 cm, turnam compozitia in tava si nivelam. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si este gata cand trece testul scobitorii. Scoatem din cuptor si lasam foaia sa se raceasca. La fel procedam si cu urmatoarele doua foi.
Crema 1: Untul la temperatura camerei il omogenizam cu crema finetti si dam la rece pana urmeaza sa asamblam prajitura.
Crema 2: Punem la hidratat in apa rece foile de gelatina. Ouale le mixam cu zaharul pe baie de abur pana se ingroasa. Apoi stoarcem foile de gelatina de surplusul de apa si le adaugam peste spuma de oua calda. Frisca lichida o batem pana obtinem o frisca tare. Mascarponele il amestecam cu gemul de caise, apoi adaugam spuma de oua si la final frisca, omogenizand bine.
Glazura: Maruntim ciocolata, adaugam frisca lichida si apoi o punem pe foc pana se topeste ciocolata, avand grija sa nu dea in fiert.
Asamblare: Tava in care am copt foile o tapetam cu folie alimentara, asezam prima foaie, intindem crema 1, apoi foaia a doua, urmeaza crema 2, apoi ultima foaie peste care intindem glazura cat este calda.Lasam prajitura la rece cateva ore bune sau pana a doua zi.
A doua zi o portionam cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fierbinte.
1
Se vor coace trei foi, ingredientele de mai sus sunt pentru o foaie, deci inmultiti cu 3.