Desert spuma cu cafea

de cristina1985 in Dulciuri, 27 Dec 2018 | 3377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 lg Inka sau cafea
  • 1 lg-ta cacao
  • 3 lg amidon
  • 120 ml frisca lichida
  • 100 g zahar
  • 1 lg-ta esenta vanilie
  • Ornat:
  • cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert spuma cu cafea:

Se amesteca cacaua, Inka sau cafea, amidonul si zaharul cu putin lapte. Restul (de lapte) se pune la fiert impreuna cu amestecul de cacao .Se fierbe pana se ingroasa, amestecand tot timpul. Inchideti focul si presarati zahar pudra (pentru a nu face pojghita). Lasati la racit.

Se bate frisca si se amesteca cu crema racita, usor cu miscari de jos in sus. Se trece printr- o sita (cu  care cerneti faina ), pentru a fi cat mai fina si a scapa de cocoloase.

Se pune in pahare si se tin la frigider cateva ore. Ornati cu cacao.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert spuma cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de Vargabeles sau budinca de taitei cu branza de vaci