Desert tort 3 ani de Bucataras

de cristinutanicolita in Torturi, 27 Apr 2017 | 3043 vizualizari

 

Au trecut 3 ani de cand am cunoscut oameni frumosi, harnici și primitori!  Multumesc "Bucataras ",multumesc dragi bucatarasi ! :)

 

INGREDIENTE

  • 400 ml frisca
  • 200 g iaurt
  • 2 lg zahar
  • 1 borcan mic dulceata de cirese
  • 1 borcan mic dulceata de piersici
  • 1 plic foi gelatina
  • 200 ml lapte
  • 36 piscoturi
  • stelute
  • ciocolată
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort 3 ani de Bucataras:

Punem gelatina la inmuiat. 

Batem frisca spuma cu zaharul si iaurtul. 

Topim gelatina si o adaugam peste frisca, mixand. 

Punem jumatate din frisca intr-un castron si adaugam dulceata de piersici si omogenizam. 

Cealalta jumatate de frisca o amestecam cu ciresele din dulceata. 

Amestecam siropul de la dulceata de cirese cu laptele. 

Tăiem cam 3 cm din piscoturi.  

Insiropam piscoturile si tapetam tava. 

Punem crema cu dulceata de cirese, piscoturi si crema cu dulceata de piersici. 

Bagam tortul in frigider peste noapte sau macar 4 ore.

Ornam după imaginatie. 

Pofta buna! 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort 3 ani de Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]