Dovleac copt

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 16 Apr 2013 | 7980 vizualizari

 

Aroma calda de ,,, primavara! Ce dor imi era!

 

INGREDIENTE

  • Un dulce aromat, usor si gustos, pentru care avem nevoie de:
  • 2 felii de dovleac,
  • zahar dupa gust,
  • praf de scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Spalam bine dovleacul, il taiem in cuburi sau felii, peste care adaugam zahar si scortisoara dupa gust. Il punem apoi in cuptorul incins pentru 50 de minute.

Se serveste cald! Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]