Dovleac copt a la Jamie Oliver

de Panacris in Jamie Oliver, 13 Feb 2012 | 15281 vizualizari

 

Delicios in zilele de iarna!

 

INGREDIENTE

  • dovleac pentru copt
  • sare iodata
  • piper colorat boabe
  • enibahar boabe
  • coriandru boabe
  • usturoi 4 catei
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt a la Jamie Oliver:

Condimentele de mai sus se freaca intr-un mojar, pana se omogenizeaza bine si se sfarma cat de cat boabele de mirodenii. Dovleacul se taie felii, se curata de seminte si se ung cu amestecul de mirodenii. Se lasa la rece cca. 30 minute, apoi se pun la copt in cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit cca. 3o de minute. Se serveste cald sau rece dupa gustul fiecaruia, simplu sau acompaniat de o friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]