Dovlecei la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 7722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 dovlecel
  • cas razalit
  • 1 ou
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:



Se curata dovlecelul si se taie felii de aproximativ 1 cm.Se bate oul si se condimenteaza cu sare,piper si boia.Se presara sare pe feliile de dovlecel,se dau prin ou,pesmet si se pun intr-o tava cu hartie de copt.Peste ei se presara cas razalit.
Se dau la cuptor cca 35 min.
Se servesc cu mujdei de usturoi si smantana.
Se pot manca asa sau langa carne etc.
Sunt foarte buni !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mimmi 1

22.09.2010, 21:08

Asa e Corina,si mie imi plac foarte mult cei pane,dar si acestia sunt foarte buni!

mira86 1

01.10.2010, 02:27

Am facut si eu la cuptor dar mi-ai dat idee buna sa rad si brinza ,super buni si mai sanatosi.

mimmi 1

01.10.2010, 18:58

Ma bucur mult Mira ca ti-au placut !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu dovlecei