Dovlecei pane la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 6124 vizualizari

 

by rocsi,mersi pentru reteta au fost foarte buni

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • 100 g apa minerala
  • 3 linguri ulei
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane la cuptor:

Spalam dovleceii bine si ii curatam de coaja, ii taiem felii si ii presaram cu sare.

Batem ouale bine, adaugam uleiul si apa, piper,  faina cat sa iasa un aluat mai gros ca la clatite. Adaugam mararul spalat si tocat, omogenizam bine

Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina.

Trecem dovleceii prin compozitia de ou, asezam in tava, repetam pana terminam

Dam tava la cuptorul incalzit pana capata o culoare aurie (la mine s-au cam ars)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu ardei