Dovlecei umpluti

de Deny22 in Pui, 13 Dec 2015 | 3128 vizualizari

 

Niciodata de refuzat.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 250 g carne tocata pui
  • 1 mana de orez
  • 1 cartof
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura de patrunjel
  • vegeta
  • rosii taiate cuburi - conserva
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Taiem dovleceii in jumatati si scobim miezul, scoatem cotorul si semintele din ardeiul gras si scobim rosia de miez.

Amestecam carnea tocata cu orezul, putin ulei si vegeta.

Umplem legumele de mai sus cu aceasta compozitie, taiem cartoful felii pentru a face "capacele' pentru legumele umplute.

Intr-o oala calim ceapa cu vegeta si putina sare, adaugam conserva de rosii, lasam sa scada putin si punem legumele umplute in aceasta oala si completam cu apa pana cand legumele sunt acoperite putin mai sus de jumatate.

Lasam la gatit aproximativ 40 min, potrivim de sare si vegeta si adaugam patrunjelul tocat.

Mai lasam putin pe foc - aproximativ 10 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]