Dovlecel pane

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 18 Iun 2011 | 4159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1dovlecel
  • 2 oua
  • faina
  • piper alb
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Curatam dovlecelul de coaja,il spalam, apoi il taiem felii.

Ouale le bate cu sarea si piperul.Faina o punem pe o farfurie.

Uleiul il punem in tigaie sa se incinga.

Cand toate sunt pregatite luam cu o furculita o felie de dovlecel si o dam prin ou apoi prin faina,inca o data prin ou si prin faina dupa care o punem in tigaie.Cand este gata pe o parte intoarcem si pe cealalata parte.

Cand feliile sunt prajite le scoatem pe un prosop de hartie pt a se scurge bine de ulei.

Se poat servi calde cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel pane