Drob

de Florin A in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2016 | 4101 vizualizari

 

"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ficat de pui
  • 12 oua mari
  • 5 legaturi de marar verde
  • 5 legaturi de ceapa verde
  • 5 legaturi de usturoi verde
  • Sare si piper dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Ficatul se curata si se spala in apa rece.

Se fierbe apoi si se clateste cu apa fierbinte pentru a inlatura spuma formata.

Se trece prin masina de tocat ori se taie in cuburi mici.

Se adauga ouale si mararul, ceapa verde si usturoiul taiate marunt.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se omogenizeaza totul.

Compozitia se toarna in tavi unse cu ulei.

Se coc pana ce se rumenesc deasupra ori trece testul scobitorii!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cu rosii, ridichi ori castraveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in aluat de foietaj