Drob de legume

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 11427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr masline verzi
  • 1/2 cutie porumb
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 lingura capere in otet
  • frunze de patrunjel
  • 4 oua
  • 200 gr smantana
  • 200 gr telemea
  • 3 linguri pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de legume:

Morcovii si patrunjelul se taie cubulete mici si se fierb. Se toaca ceapa si se amesteca apoi toate legumele. Ouale se bat si se adauga smantana si telemeaua rasa. Se amesteca cele doua compozitii, se condimenteaza, se adauga pesmetul si se toarna in tava unsa si tapetata cu pesmet. Se coace 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]