Drob de legume

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 8167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr masline verzi
  • 1/2 cutie porumb
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 lingura capere in otet
  • frunze de patrunjel
  • 4 oua
  • 200 gr smantana
  • 200 gr telemea
  • 3 linguri pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de legume:

Morcovii si patrunjelul se taie cubulete mici si se fierb. Se toaca ceapa si se amesteca apoi toate legumele. Ouale se bat si se adauga smantana si telemeaua rasa. Se amesteca cele doua compozitii, se condimenteaza, se adauga pesmetul si se toarna in tava unsa si tapetata cu pesmet. Se coace 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci